Van Veldhoven schold collega uit voor klootzak

Jimmy Wouters
| 1 reacties
Van Veldhoven schold collega uit voor klootzak
Foto: © SC

Roda ontliep zondag de rechtstreekse degradatie door een zege bij Feyenoord. Het was een felbevochten duel waarbij de emoties hoog opliepen. Zo schold Roda-trainer Harm Van Veldhoven zijn collega Vlemmings uit voor klootzak.

"Ik heb klootzak gezegd", gaf Roda-trainer Harm Van Veldhoven na afloop van het gewonnen duel tegen Feyenoord toe. Hiervoor werd hij door scheidsrechter Kevin Blom naar de tribune verwezen.

Dat hij hiervoor naar de tribune moest, vond Van Veldhoven overdreven. "Soms zeg ik doordeweeks wel ergere dingen. Het was fout van mij, maar geen drama. Het was ook een gevolg van de opgebouwde spanning in de wedstrijd.”

Feyenoord-trainer Leon Vlemmings kon de woede van van Veldhoven best begrijpen. "Ik kan me best voorstellen dat je even uit je rol valt als trainer als er zoveel emotie, spanning en belang op een wedstrijd zit. Ik heb hem na afloop nog gesproken en tussen ons zijn er geen problemen meer.”

De hele heisa ging over de elleboogstoot van Hofland aan het adres van Janssen. Van Veldhoven had de actie duidelijk gezien, terwijl Vlemmings langs de lijn duidelijk maakte dat er niets aan de hand was. (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties