Di Maria denkt aan vertrekken bij Benfica

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Di Maria denkt aan vertrekken bij Benfica

Angel Di Maria is niet langer gelukkig bij Benfica Lissabon. Onder de Spaanse oefenmeester Quique Sanchez Flores komt hij nauwelijks nog aan spelen toe in het Estadio da Luz. De spits zou sterk overwegen te vertrekken uit Portugal.

"Op het einde van het seizoen zullen we de situatie van Angel Di Maria bespreken met het bestuur van Benfica. Angel respecteert wel de keuzes van de trainer, maar hij wil niet nog zo'n seizoen meemaken. Op de duur kan het nadelig zijn voor zijn interlandcarrière en dat wil hij absoluut voorkomen", zegt Andrés Miranda, de zaakwaarnemer van Di Maria, in de Portugese krant A Bola.

De 21-jarige Di Maria kwam twee seizoenen terug naar Benfica Lissabon voor een som van acht miljoen euro. In zijn vaderland Argentinië speelde hij voor Rosario Central. Dit seizoen kwam hij 22 competitiewedstrijden in actie. Dat was vooral met invalbeurten want op zijn plaats opteerde Quique Sanchez Flores voor de Spanjaard José Antonio Reyes.

Vorig weekend, tegen staartploeg Trofense, stond Di Maria voor het eerst in twee maanden tijd in de basis. Tien minuten voor affluiten moest hij naar de kant. De toekomst van trainer Flores is overigens nog niet zeker want Benfica kon zich nog niet definitief plaatsen voor de Champions League.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties