Ajax: 'Zoektocht naar coach gaat goede kant op'

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Ajax: 'Zoektocht naar coach gaat goede kant op'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax is nog altijd op zoek naar een trainer voor het komende seizoen. De Amsterdammers hebben al verschillende oefenmeesters gepolst, maar vooralsnog heeft nog niemand getekend.

"Het is lastig om een update te geven van de stand van zaken", aldus algemeen directeur Rik Van den Boog. "Ik wil het wel, maar het is niet slim om dat nu te doen. Laten we het er op houden dat het de goede kant op gaat. Ik treed er liever over naar buiten zodra we concreet kunnen zeggen wie het wordt."

Hij verklapte wel dat Ajax op zoek is naar iemand met veel ervaring in de voetbalwereld en die goed kan werken met jonge spelers. "De doorstroom van de jeugd naar het eerste elftal is voor Ajax van cruciaal belang."

Eén van de trainers die aan het profiel van Ajax voldeed, was Co Adriaanse. "Adriaanse was één van de mensen die ik gepolst heb. Alleen had hij er behoefte aan om een periode van rust, bezinning in te gelasten", verklaarde Van den Boog. Daarnaast polste hij ook Frank Rijkaard, maar diens ambities lagen in het buitenland. (AN)

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties