Maldini wil niet in voetsporen van zijn vader treden

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Maldini wil niet in voetsporen van zijn vader treden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paolo Maldini (foto) beëindigt over twee weken zijn actieve voetbalcarrière op 40-jarige leeftijd. Hij is erna niet van plan om in de voetsporen van zijn vader Cesare Maldini te treden en ook trainer te worden.

Paolo Maldini liet dit optekenen in een interview met de Franse sportkrant L'Equipe. De Italiaan liet weten dat hij nog geen vastomlijnd plan heeft om de tijd te vullen na zijn loopbaan. "Ik weet niet of ik later nog steeds in de voetballerij actief zal zijn. Van zodra de tijd daar rijp voor is, zal ik alle opties die ik heb eens overwegen. Of dat binnen of buiten de voetbalwereld zal zijn, weet ik niet. Dat zal afhangen van de aanbiedingen die binnen komen", aldus Maldini.

Wat hij zeker niet zal doen, is net als zijn vader trainer worden. "De aspecten waar een trainer zich op concentreert zijn alle dingen die ik niet leuk vind aan het voetbalspel", aldus nog Maldini die 126 keer Italiaans international was, onlangs zijn 900ste wedstrijd voor AC Milan speelde en maar liefst 26 hoofdprijzen verzamelde op het hoogste niveau waaronder zeven nationale titels en vijf Europacup I's of Champions Leagues.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties