Rode Ster Belgrado heeft opvolger voor Janevski

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rode Ster Belgrado heeft opvolger voor Janevski

Rode Ster Belgrado heeft met Vladimir Petrovic een opvolger gevonden voor Cedomir Janevski. De ex-coach van Club Brugge werd eerder de rekening gepresenteerd voor de slechte resultaten dit seizoen van de club.

Rode Ster Belgrado eindigde dit seizoen als derde in de Servische topklasse met een straat achterstand op rivaal Partizan Belgrado. Bovendien werd de club in de halve finale van de beker gewipt door een bescheiden tweedeklasser.

Vladimir Petrovic wordt bij Rode Ster Belgrado net als vier andere ex-voetballers van de club als een legende aanzien. De nieuwe trainer speelde destijds tien jaar voor de club voor hij naar Arsenal vertrok. Hij pakte in die tijd vijf landstitels en zes nationale bekers.

Ook als trainer werkte hij al eens voor Rode Ster. Dat was in het seizoen 1996/97. Ondertussen was hij ook al coach van Jong Servië en werkte hij ook al als bondscoach van China. Hij slaagde er niet in dat land te plaatsen voor het WK van volgend jaar in Zuid-Afrika en werd daar vorige zomer de deur gewezen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties