Van Handenhoven en Perisic wellicht out bij Roeselare

De Nijs Michael
| 11 reacties
Van Handenhoven en Perisic wellicht out bij Roeselare
Foto: © SC

Roeselare heeft nog steeds uitzicht op een verlengd verblijf in eerste klasse. De West-Vlamingen staan na drie speeldagen in de eindronde aan de leiding. Maar nu is er ook minder goed nieuws voor de Rodenbachjongens, enkele spelers kampen met blessures.

Zo zal Ivan Perisic (foto) de wedstrijd tegen Lierse moeten laten schieten. De Kroatische sterkhouder van Roeselare moet het nog steeds bij individuele loopoefeningen houden nadat hij zijn voet verzwikte. De medische staf van Roeselare gaat er vanuit dat de vlotscorende speler niet tijdig fit raakt.

Ook achter de naam van Gunther Van Handenhoven staat een bijzonder groot vraagteken. De middenvelder kreeg op de Bosuil een trap op de knie te verwerken. Sindsdien moet hij zich beperken tot loopoefeningen. De medische staf heeft de hoop om hem fit te krijgen echter nog niet opgegeven.

Beter nieuws is er van Mama Dissa. De aanvaller heeft nog weinig last van zijn hamstringblessure en kon intussen de looptraining hervatten. De wedstrijd tegen Lierse komt nog te vroeg voor de Malinees, maar mogelijk raakt hij wel speelklaar voor de partij tegen Antwerp.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws