Mirallas ziet zijn coach tot 2011 blijven in St.-Etienne

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mirallas ziet zijn coach tot 2011 blijven in St.-Etienne
Foto: © SC

Alain Perrin (foto) blijft tot 2011 de coach van de Franse eersteklasser AS Saint-Etienne. 'Les Verts' konden dit seizoen ternauwernood de redding afdwingen op het hoogste niveau maar legden Europees wel een knap parcours af.

Vandaag ondertekende Alain Perrin een nieuw contract dat hem normaal tot de zomer van 2011 in het Stade Geoffroy Guichard houdt. Normaal was hij op het einde van dit seizoen einde contract. Perrin werd in de maand november aangesteld als trainer van St.-Etienne dat toen de rode lantaarn was in de Franse Ligue 1. Uiteindelijk strandde de club op een zeventiende plaats, drie eenheden boven de degradatiestreep.

"Het doel dat wij destijds aan Alain Perrin en zijn staf hebben opgegeven, was dat zij de club op het hoogste niveau zouden kunnen houden. Dat is gelukt en we zijn dus zeer tevreden en we besloten dan ook om langer met hem door te gaan", aldus voorzitter Vincent Tong-Cuong op de website van Les Verts. De club werd in zijn geschiedenis al tien keer landskampioen van Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties