Pranjic is razend op zijn club Heerenveen

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Pranjic is razend op zijn club Heerenveen
Foto: © SC

Danijel Pranjic (foto) zag zijn droom bijna in vervulling gaan, maar zijn club Heerenveen werkt vooralsnog tegen. De Kroatische international is al akkoord met Bayern München, maar de clubs raken er maar niet uit.

Danijel Pranjic is razend op SC Heerenveen. In het Nederlandse weekblad Voetbal International spreekt hij zijn woede en teleurstelling uit. "Dit is een ramp. Ik zou hier op vakantie moeten zijn, maar zo voelt het op dit ogenblik echt nog niet. Heerenveen speelt spelletjes. Ik kan naar Bayern München, een absolute topclub, maar Heerenveen laat me niet gaan omdat ze per se een half miljoen euro meer willen. Ik kan het gewoon niet begrijpen", aldus de Kroaat.

"Vier jaar heb ik alles gegeven voor deze club, echt álles. Altijd ben ik loyaal geweest tegenover Heerenveen en nu gunt die club me mijn droomtransfer niet. Ik heb nog met directeur Yme Kuiper gesproken, maar die houdt vast aan de vraagprijs. Ze willen absoluut het maximale voor me vragen. Ik begrijp er niets van en ben op dit moment heel erg teleurgesteld", besluit Pranjic.

Bayern München heeft eerder al laten weten dat als Heerenveen die houding blijft aannemen, de transfer van Pranjic niet door zal gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties