"Standard heeft nu het budget van RC Genk"

"Standard heeft nu het budget van RC Genk"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Pierre François, de algemeen directeur van Standard Luik, heeft in HBvL gezegd dat de landskampioen nu een budget heeft van 25 miljoen euro, ongeveer evenveel als dat van RC Genk. De club hoopt nog een mooi centje te verdienen aan Milan Jovanovic.

"We zijn betreft Milan Jovanovic met VfB Stuttgart vorig weekend niet tot een akkoord gekomen. We hoeven ook niet elk bod te aanvaarden. We willen Jovanovic zijn transfer gunnen, maar wel voor een bedrag dat respect toont voor Standard", aldus Pierre François die het heeft over een bedrag van 7 à 8 miljoen euro.

Standard probeert ondertussen ook zijn status op te krikken en doet dat door het budger van 23 miljoen euro te verhogen naar 25 miljoen euro. "Daarmee komen we op gelijke hoogte met RC Genk maar zijn we nog een stuk verwijderd van Club Brugge en Anderlecht. Vorig seizoen hadden we 5,5 miljoen euro aan inkomsten van sponsors. Dat was al één miljoen meer dan het seizoen ervoor. Nu hebben we nog betere voorwaarden kunnen afdwingen", aldus nog François.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties