Vidic vertrekt niet bij Manchester United

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vidic vertrekt niet bij Manchester United
Foto: © SC

Onlangs waren er geruchten opgedoken dat Nemanja Vidic (foto) zou denken aan een vertrek bij Manchester United. De manager van de Serviër heeft die roddels echter de kop ingedrukt.

Nemanja Vidic zou aanbiedingen van onder andere Barcelona en Real Madrid op zak hebben gehad. In de sportkrant La Gazzetta dello Sport heeft Silvio Martina, de zaakwaarnemer van de Servische international, komaf gemaakt met die geruchten. Die gaan dat Vidic weg zou willen uit Engeland omdat zijn vrouw niet zou kunnen aarden in Manchester.

"Ik heb die verhalen ook gelezen, maar ik kan alleen maar vertellen dat ze verzonnen zijn. Vidic is nu geïrriteerd dat die verhalen zomaar in de pers kunnen verschijnen. Ze geven een verkeerd beeld van de echte werkelijkheid", aldus Martina.

Vidic heeft bij Manchester United nog een doorlopend contract tot de zomer van 2012 en lijkt van plan om dat gewoon te gaan uitdienen. "In voetbal weet je natuurlijk nooit, maar normaal doet hij er zijn contract gewoon uit. Manchester United is één van de beste clubs ter wereld. Mocht hij echt weg willen, dan zou hij dat zeker laten weten aan Alex Ferguson en niet aan de kranten." (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties