Salgado krijgt een vrije transfer van Real Madrid

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Salgado krijgt een vrije transfer van Real Madrid
Foto: © SC

Michel Salgado (foto) vertrekt na tien jaar bij Real Madrid. Van de club krijgt hij een vrije transfer als beloning voor bewezen diensten. Volgens de Spaanse media zou hij naar Real Zaragoza verkassen.

Michel Salgado, nu 33 jaar, wil nog drie jaar voetballen maar bij het sterrenensemble van Real Madrid was dat voor hem niet meer mogelijk. Real Zaragoza was al langer geïnteresseerd in de diensten van de ex-international en weet nu ook dat het geen geld moet uitgeven om de ervaren rechtsachter binnen te halen.

Salgado speelde de jongste jaren sowieso minder wedstrijden in het eerste elftal van Real Madrid. Nu de Spanjaarden Alvaro Arbeloa weghaalden bij Liverpool was de routinier helemaal overbodig geworden. De 53-voudige Spaanse international begon zijn profcarrière in het shirt van Celta de Vigo in 1993. Een jaar later brak hij helemaal door in Galicië en hij speelde ook nog een jaar voor Salamanca voordat Celta hem in 1999 liet vertrekken naar Madrid. De vleugelverdediger speelde 251 competitiewedstrijden voor de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties