Portugees voor Club, Duitser voor Gent

Nico Wieme
| 8 reacties
Portugees voor Club, Duitser voor Gent
Foto: © SC

Donderdag moeten Club Brugge en AA Gent proberen om de laatste voorronde van de Europa League te bereiken. De match van de Bruggelingen tegen FC Lahti wordt door een Portugees viertal geleid, Gent krijgt tegen AS Roma een Duits kwartet.

FC Lahti-Club Brugge zal geleid worden door de Portugese ref Nuno Duarte Pereira Gomes. Hij wordt bijgestaan door de lijnrechters Jose Manuel Silva Cardinal en Jose Carlos Neves Ramalho. Vierde official is Hugo Filipe Ferreira.

 

Gomes is geen onbekende voor blauw-zwart. In 2004 leidde hij in Jan Breydel het Champions Leaguevoorrondeduel tussen de West-Vlamingen en Lokomotiv Plovdiv. Club won toen met 2-0. In de return werd het 0-4. De troepen van coach Adrie Koster verdedigen in Finland een 3-2-voorsprong.

 

AA Gent moet tegen AS Roma een 3-1-achterstand ongedaan zien te maken om door te stoten naar de laatste voorronde. De wedstrijd wordt in goede banen geleid door de Duitser Manuel Gräfe (foto). Zijn assistenten luisteren naar de namen Mike Pickel en Markus Häckel. Vierde official is Felix Zwayer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties