Mourinho: "Chelsea verhoogt prijs als ik speler wil"

Philippe Crols
| 4 reacties
Mourinho: "Chelsea verhoogt prijs als ik speler wil"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jose Mourinho is niet te spreken over de manier waarop zijn gewezen werkgever Chelsea onderhandelt. De Portugees liet weten dat het voor hem bijna onmogelijk is om een speler van Londen naar Milaan te halen.

Jose Mourinho (foto) probeerde eerder deze transferperiode om Ricardo Carvalho en Deco weg te plukken bij Chelsea. Mourinho werkte eerder al met beide spelers samen. Bij Internazionale zullen Carvalho en Deco niet onder de hoede van de Portugese coach terechtkomen.

Mourinho legde uit hoe dat komt. "Elke keer als ik geïnteresseerd ben in een speler van Chelsea, verhoogt de club de vraagprijs. Het is voor mij heel moeilijk om een speler van Chelsea aan te trekken", vertelde de Portugees op een persconferentie. 

"Neem nu Carvalho en Deco. In het begin van de zomer kreeg ik nog te horen dat Deco vrij mocht vertrekken bij Chelsea. Toen bekendraakte dat wij interesse hadden, steeg de vraagprijs plots naar vijf miljoen. Bij Carvalho werd de prijs met tien miljoen euro opgetrokken", aldus Mourinho.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties