Vanden Stock: "Ik heb geen voorkeur"

Nico Wieme
| 10 reacties
Vanden Stock: "Ik heb geen voorkeur"
Foto: © SC

Vrijdagmiddag iets over twaalf kent Anderlecht zijn tegenstander voor de vierde en laatste voorronde van de Champions League. Een aantal zware kleppers dienen zich aan, maar voor Roger Vanden Stock blijft het gelijk wie de tegenstander wordt.

Om 12.00u wordt er in Nyon geloot voor de laatste voorronde van het Kampioenenbal. De vijf mogelijke tegenstanders van Anderlecht zijn Arsenal, VfB Stuttgart, Olympique Lyon, Panathinaikos en Sporting Lissabon. Terwijl Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck liefst van al Sporting zou loten, heeft preses Roger Vanden Stock geen voorkeur.

"Ik hoop alleen op de kwalificatie", laat de paars-witte voorzitter in HLN optekenen. "Wie het ook wordt, er zal een stunt nodig zijn. Maar dat hebben we nog gedaan, in 2000 tegen Porto. Dat was uiteindelijk de start van een memorabele Champions Leaguecampagne, waarin we de tweede ronde haalden."

"Het wordt moeilijk, maar ik zit liever in onze situatie dan in die van de clubs die nu al naar de play-offs van de Europa League verwezen worden", aldus Vanden Stock.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties