Xavi: "We zijn het winnen nog niet beu"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Xavi: "We zijn het winnen nog niet beu"
Foto: © SC

FC Barcelona won gisteren zijn eerste prijs van het nieuwe seizoen, de Spaanse Supercup. Het versloeg Athletic Bilbao met 1-2. Middenvelder Xavi gaf aan dat Barcelona het winnen nog lang niet beu is.

Xavi Hernandez toonde gisterenavond in het Estadio San Mames dat hij al vroeg de goede vorm te pakken heeft. Trainer Josep Guardiola gunde hem in de 81ste minuut een publiekswissel. Hij kreeg een staande ovatie en niet in het minst van de Bilbao-aanhang.

"Dit was voor mij echt een grote eer. Het was een geweldig publiek in een fantastisch stadion", was Xavi erg fier. Hij was echter vooral heel blij dat Barcelona meteen een prijs kon winnen. "We zijn zeker tevreden, vooral omdat het een uitwedstrijd was. We zijn het winnen nog lang niet beu en willen nog een tijdje doorgaan. We hebben nog steeds dezelfde coach en spelers en we benaderen ook nog altijd het voetbal op een identieke manier als vorig seizoen. We blijven dus voluit voor de aanval kiezen, wat aantrekkelijk is voor onze supporters", besluit de Catalaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties