Koster: "Liever tegen Ajax of PSV"

Anthony Van der Planken
| 4 reacties
Koster: "Liever tegen Ajax of PSV"
Foto: © SC

Club Brugge ontmoet in de groepsfase van de Europa League titelverdediger Shakhtar Donetsk, het Servische Partizan Belgrado en het Franse Toulouse. Coach Adrie Koster kijkt met gemengde gevoelens naar de loting.

“Het had beter maar ook slechter gekund”, vertelt Koster op de officiële clubwebsite. “Op zich zijn het misschien niet de meest tot de verbeelding sprekende affiches en was ik liever tegen Ajax of PSV uitgeloot. Maar met Shakhtar treffen we wel al onmiddellijk de winnaar van de laatste UEFA-beker. Makkelijk wordt anders maar goed, het is nu eenmaal zo. We staan er voor en moeten er door, zo simpel is het.”

“Toulouse is een typisch Franse ploeg met allicht goed verzorgd voetbal terwijl Partizan de onbekende vierde is. Het komt er nu vooral op neer om onze tegenstanders zo vlug mogelijk te gaan scouten en dan zo goed mogelijk proberen te analyseren.


“Onze slaagkansen? Ik denk dat het hiervoor nog veel te vroeg is om daar een zinnig antwoord op te kunnen geven. Tenslotte heb ik totaal geen beeld van vooral Partizan en Toulouse. Maar net zoals eergisteren het geval was met Lech Poznan, denk ik wel dat het ook nu weer heel dicht bij elkaar zal liggen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties