City en Spurs krijgen topper over de vloer

Yves Dekoning
| 6 reacties
City en Spurs krijgen topper over de vloer

Het wordt een belangrijk weekend voor Tottenham en Manchester City. Beiden schoten uitstekend uit de startblokken en krijgen zaterdag een topploeg over de vloer. Chelsea moet op bezoek bij Stoke en Liverpool speelt thuis tegen Burnley. Tottenham prijkt

Tottenham prijkt samen met Chelsea aan de leiding. Op de eerste speeldag wonnen de Spurs van Liverpool en nu krijgen ze met Manchester United een nieuwe topper voor de voeten. Tottenham zal de klus moeten klaren zonder Luca Modric, bij Man Utd behoren de defensieve kopzorgen bijna tot het verleden.

Manchester City kijkt uit naar een eerste serieuze test. Arsenal speelt sprankelend voetbal, maar verloor wel van United. Bij de Gunners is Andrey Arshavin buiten strijd, City moet het doen zonder Carlos Tevez. Kan Arsenal City zijn maximum afnemen?

Ook de perfecte score van Chelsea komt in gevaar. Stoke City valt niet te onderschatten en dat bewezen ze met zeven op twaalf. Liverpool mag thuis tegen Burnley geen steek laten vallen. Een ruime zege zou goed zijn voor het vertrouwen, maar Burnley verrastte eerder al Man Utd en Everton. Bij de Reds zou Fabio Aurelio zijn terugkeer na een blessure kunnen vieren.

Na deze speeldag zal er nog maximaal één ploeg met nul punten achter blijven. Staartploegen Bolton en Portsmouth moeten het tegen elkaar opnemen. Blackburn gaat tegen Wolves op zoek naar punten, één op negen is onvoldoende voor de Rovers. Wigan en West Ham kijken elkaar in de ogen, terwijl Sunderland het tegen Hull City opneemt.

Zondag staan er nog twee duels op het programma. De derby van Birmingham tussen City en Aston Villa is een match om naar uit te kijken. Everton moet bij Fulham langsgaan. Geen gemakkelijke verplaatsing voor de Toffees op zoek naar hun beste vorm.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties