Reina niet positief over titelkansen Liverpool

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Reina niet positief over titelkansen Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Pepe' Reina (foto) heeft geen goed oog in de titelkansen van zijn club Liverpool. De club startte inderdaad wat stroef in het kampioenschap en ook de voorbereiding afgelopen zomer was niet de beste in de clubgeschiedenis.

"Het is momenteel echt niet realistisch om te denken dat wij dit jaar kampioen zouden kunnen worden. We weten wat we in huis hebben en wat voor kwaliteit er hier rondloopt. Het enige wat we nog kunnen doen, is de mouwen opstropen en hard werken", aldus José Manuel Reina in de Britse krant The Guardian.

Liverpool eindigde vorig seizoen als tweede in het klassement na het toen ongenaakbare Manchester United. De supporters droomden alweer van een titel waar ze aan de Merseyside al zo lang naar snakken. De voorbereiding op het nieuwe seizoen verliep echter zeer stroef en ook de competitiestart was niet denderend met twee nederlagen in vier wedstrijden. Bovendien verloren The Reds ook nog Xabi Alonso aan Real Madrid.

Reina ziet ook een verschil met de andere ploegen. "Als je bijvoorbeeld Manchester United ziet voetballen, dan zie je dat ze spelers in huis hebben die individueel een wedstrijd kunnen beslissen. Zo'n spelers hebben wij momenteel niet", besluit de Liverpool-goalie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties