Ketsbaia wil opstappen als coach van Olympiakos

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ketsbaia wil opstappen als coach van Olympiakos

Temuri Ketsbaia zou na het CL-duel tegen AZ Alkmaar opstappen als trainer van de Griekse topclub Olympiakos Piraeus. De Georgiër ligt in de Griekse havenstad zwaar onder vuur door de tegenvallende resultaten.

Temuri Ketsbaia is het al beu dat hij zo vroeg op het seizoen zwaar onder vuur ligt door enkele mindere resultaten. In een oefenwedstrijd werd er met 5-0 verloren van het bescheiden Ergotelis en in de Griekse competitie werd afgelopen weekend in eigen huis 0-0-gelijkgespeeld tegen Kavala.

Ketsbaia heeft zijn conclusies getrokken en wil opstappen als trainer van de club. Hij heeft wel nog aangeboden om in functie te blijven voor het duel tegen AZ morgen in de Champions League. De Griekse media denken al te weten wie de opvolger wordt van de ex-speler van Newcastle United. Niemand minder dan Ketsbaia's voorganger Ernesto Valverde zou terug op de trainersstoel plaatsnemen in het Georgios Karaiskakis Stadion. De fans zouden het alvast hebben voor de Spanjaard. Ook de namen van Luciano Spalletti, Kiki Flores en Zico worden genoemd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties