Capello weg uit het voetbal na job bij Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Capello weg uit het voetbal na job bij Engeland
Foto: © SC

Fabio Capello (foto), de huidige trainer van de Engelse nationale ploeg, liet weten dat hij na zijn klus bij de Engeland geen nieuwe job in de voetbalwereld zal aannemen. "Ik heb simpelweg geen interesse meer", aldus de Italiaan in de Engelse media.

Fabio Capello (63) is al achttien jaar lang trainer. Hij startte bij AC Milan en trok nadien wat op avontuur bij Real Madrid, opnieuw Milan, AS Roma, Juventus Turijn, nog eens Real Madrid om dan sinds december 2007 aan de slag te zijn als bondscoach van Engeland. "Het Engelse team is het laatste elftal dat ik zal coachen. Aan Italië zal ik niet beginnen. Ik heb er simpelweg geen interesse meer in", aldus de oefenmeester.

Engeland kon zich vorige week na de 5-1-gewonnen partij tegen Kroatië al rechtstreeks plaatsen voor het WK van volgende zomer in Zuid-Afrika. De Italiaan liet onlangs nog weten dat zijn gedroomde WK-finale die tussen zijn vaderland en Engeland zou zijn. "Dit is de grootste uitdaging van mijn leven", liet Capello toen optekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties