Steaua-voorzitter zet zijn coach op straat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Steaua-voorzitter zet zijn coach op straat
Foto: © SC

Steaua Boekarest begon gisteren met een teleurstellend gelijkspel tegen het Moldavische Sheriff Tiraspol. In de rust wilde voorzitter Gigi Becali de vestiaire binnen komen, maar de trainer weigerde dat. Hij bekoopt dat nu met een ontslag.

Cristiano Bergodi, de trainer van Steaua Boekarest, moest het na het 0-0-gelijkspel tegen Sheriff Tiraspol ontgelden. Hij wordt niet alleen verantwoordelijk gehouden voor de matige resultaten van het elftal maar ook dat hij voorzitter Gigi Becali niet wilde binnenlaten in de kleedkamer tijdens de rust.

Becali die al bekend staat als een van de vurigste voorzitters in Europa, was woedend over het feit dat hij niet binnen mocht. Hij liet Bergodi's assistent Renzo Rossi weten dat ze meteen op zoek mogen naar een andere job. "Ik kan niet samenwerken met iemand die me beledigd heeft. Hij heeft me te kijk gezet, en dat kan ik niet verdragen. Ik neem drastische maatregelen tegen de coach", aldus Becali achteraf in de Roemeense media.

Bergodi was deze zomer de opvolger van Massimo Padrazzini. Die was de laatste drie wedstrijden van de competitie aan de slag als interim-trainer. Bergodi kon nog niet overtuigen in de Roemeense hoofdstad, want na zes wedstrijden heeft de club al acht punten laten liggen. Daarmee staat de ploeg vijfde op vier punten van leider Brasov.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties