Bestuur Levski Sofia heeft het verkorven bij fans

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Bestuur Levski Sofia heeft het verkorven bij fans

Het clubbestuur van de Bulgaarse topploeg Levski Sofia heeft het helemaal verkorven bij de fans. De club wilde vier sterspelers laten tekenen bij de Russische kampioen Rubin Kazan terwijl de stadsderby tegen CSKA werd afgewerkt.

Die stadsderby verloor Levski Sofia met 2-0 van CSKA Sofia terwijl Zhivko Milanov, Youssef Rabeh, Darko Tasevski en Zé Soares naar Rusland waren afgereisd om een deal met Rubin Kazan te laten beklinken. De wedstrijd ging verloren waardoor Levski op een teleurstellende achtste plaats blijft hangen in het klassement.

Uiteindelijk keerde het viertal uit Kazan terug zonder een contract te hebben getekend. Levski-voorzitter Konstantin Bazhdekov was razend. "De vier spelers hadden al een principeakkoord op zak, maar blijkbaar was daar niets van aan. Ik heb geen idee wat er is gebeurd, maar ik ben woedend. Met de vier spelers erbij tegen CSKA was de wedstrijd zeker anders gelopen. Het lijkt erop dat er iemand met ons een smerig spel heeft gespeeld", aldus de Levski-preses in de Bulgaarse media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties