Lindgren is situatie bij Ajax grondig beu

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lindgren is situatie bij Ajax grondig beu
Foto: © SC

Rasmus Lindgren (foto) lijkt momenteel op een dood spoor te zitten bij Ajax Amsterdam. Hij deed gisteren mee in het bekerduel tegen AZ Alkmaar met Jong Ajax, maar in het eerste elftal kan hij geen plaats afdwingen.

Martin Jol, de coach van Ajax Amsterdam, ziet Rasmus Lindgren niet in zijn plannen passen. Daar baalt de Zweed behoorlijk om. "Ik ging echt met een goed gevoel de competitie in. Een basisplaats bemachtigen in zo'n grote selectie is niet gemakkelijk, maar ik had nooit verwacht dat ik helemaal uit beeld zou geraken bij het eerste elftal en dat is blijkbaar wel het geval. Dat is teleurstellend voor mij", zegt de middenvelder in Het Parool.

Lindgren blijft echter gemotiveerd om er toch nog iets van te maken. "Ik train voluit en ik geef me voor de volle honderd procent tijdens de wedstrijden met het tweede elftal. Mocht er zich toch nog eens een kans aandienen bij het eerste elftal, moet ik volledig fit en scherp zijn. De situatie is niet leuk, maar ik ga niet staan roepen dat ik tijdens de winterstop per se weg wil. Ik zal de balans pas in december opmaken", aldus nog de Zweed.

Rasmus Lindgren heeft een wel erg grillig carrièreverloop. Hij werd destijds door FC Groningen weggehaald bij Ajax dat hem dan weer terugkocht. Onder Marco Van Basten was hij zelfs even aanvoerder van het eerste elftal. Nu moet hij zich tevreden stellen met spelen bij Jong Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties