Messi verdedigt Maradona

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Messi verdedigt Maradona
Foto: © SC

Lionel Messi springt in de bres voor Diego Maradona. Hij vindt dat de Argentijnse bondscoach pas beoordeeld moet worden na de WK-kwalificatiecampagne.

Met nog twee wedstrijden op het programma staat Argentinië pas vijfde in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep. Die plaats geeft geen recht op een rechtstreeks ticket voor het WK in Zuid-Afrika. De nummer vijf moet een barragewedstrijd afwerken tegen de nummer vier van Noord-en Midden-Amerika.

“We moeten met z’n allen achter Maradona staan”, zegt Messi. “In de eerse maanden onder hem speelden we goed en wonnen we alle oefenduels. We moeten die vorm terugvinden. Maar iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Ik kan het niet alleen forceren.”

De geruchten doen de ronde dat Messi en Maradona niet dik zijn met elkaar. “Onze relatie is goed”, ontkent Messi. “Het is onzin dat er conflicten zijn binnen de selectie. De sfeer is uitstekend.”

Argentinië speelt in oktober tegen Peru en Uruguay, dat zesde staat in de kwalificatiepoule. Ecuador staat vierde en heeft één punt meer dan de Albiceleste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties