Bölöni: "Ik had mijn aanval moeten versterken"

Nico Wieme
| 3 reacties
Bölöni: "Ik had mijn aanval moeten versterken"
Foto: © SC

Laszlo Bölöni sloeg mea culpa nadat Standard dinsdagavond ternauwernood aan een nederlaag ontsnapte tegen AZ. De Standardcoach gaf toe dat hij te weinig lef getoond had.

“Oef, we hebben gelukkig een punt bij elkaar kunnen schrappen”, slaakte Bölöni een zucht van verlichting op de persconferentie. “Onze organisatie is lange tijd niet in de problemen gebracht, en enkel met een doelpunt à la Hollandaise hebben ze kunnen scoren.”

 

“Ik had de indruk dat AZ vooral in de eerste helft te pakken was. Ik had misschien mijn offensieve gedeelte moeten versterken. Met een beetje meer agressiviteit van mij had het middenveld meer steun kunnen geven aan de aanval”, stak de Roemeen de hand in eigen boezem.

 

Bölöni verwees nog even fijntjes naar de afwezigheid van aanvoerder Steven Defour. “Ik kan mij de vraag stellen of ik mét die ene belangrijke speler hier een ander resultaat kon halen. Ik weet het antwoord, maar dat wil niet delen met jullie. Ik besef natuurlijk wel dat we kracht te kort komen op het middenveld, maar hij (Defour, red.) is o zo belangrijk voor mijn team.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties