Tienen op zoek naar eerste zege
filip broos
| 0 reacties
Tienen op zoek naar eerste zege

Met de wedstrijd tegen FC Dender krijgt de suikerploeg een van de favorieten voor de titel voorgeschoteld en toch gaat de thuisploeg op zoek naar de eerste zege van het seizoen.

Het geluk zit de suikerjongens de laatste tijd niet mee. Zo zagen ze in de voorbije 2 wedstrijden in de allerlaatste minuten hun eerste zege door de neus geboord worden. De ploeg van trainer Nassen staat op een gedeelde 15e plaats met amper 4 punten uit 6 wedstrijden.  Het is voor Nassen steeds afwachten over welke spelers hij kan beschikken, want het dient gezegd te worden dat men bij Tienen de blessurelast niet kan ontkennen. Na de wedstrijd van vorige week op RS Waasland komen ook  Neven en Grondelaers tercht op de al lange lijst van geblesseerden. Ook Mbemba die sukkelt met de knie en op bezoek gaat naat Dr. Maesschalck en Haznadar(verrekking) zijn out naast de al langere buiten dienst zijnde Dufoor en Penga al moet eraan toegevoegd worden dat deze laatste 2 terug aan het trainen zijn. Voor de wedstrijd van morgen is het ook afwachten of Peeters en Vandeput  het wedstrijdblad zullen halen aangezien ook zij kampen met lichte blessures.

De kern: Van Impe, Vandeput(?), Vanhees, De Smet, Peeters(?), Triantafallidis, Bogaerts, Kôse, Degeling, Belme, Vermast, Muees, Da Silva, Schuermans, Winnen, Berghmans, Hendrickx en Hias

FC Dender begon als één van de favorieten aan de competitie, het kon het grotendeel van de spelerskern behouden en slaagden erin om deze aant vullen met spelers die hun strepen al verdiend hebben op niveau van 1e klasse. Zo werd doelman Peter Mollez bij KV Kortrijk weggeplukt en ook de nieuwe kapitein Kristof Imschoot werd toegevoegd aan de kern, hij kwam over van KV Mechelen waar hij geen  nieuw contract kreeg. Nog een nieuwkomer met naam is die van Bart Van Den Eede die moet instaan voor doelpunten.

Voor de match van morgen kan trainer Asselman geen beroep gedaan worden op de geschorsten Muyaneza en Blondelle. En ook de geblesseerden  Van Den Eede en Sanchez zijn out voor de match.

De kern: Mollez, Wiggers, Simov, Cissé, Essikal, Van Den Brandt, Zukanovic, Imschoot, De Meersman, Somé,

Saintini, Ngolok, Schurmann, Banga en De Boodt.

De wedstrijd wordt afgetrapt zondagnamiddag om 15u en staat onder de leiding van de heer Simon

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties