Adebayor betuigt spijt aan Van Persie

Nico Wieme
| 0 reacties
Adebayor betuigt spijt aan Van Persie
Foto: © SC

Emmanuel Adebayor heeft gereageerd op de schorsing van drie duels die de aanvaller van Manchester City opliep nadat hij in het treffen tegen zijn ex-club Arsenal zwaar door het lint ging.

Midden september ontving Manchester City Arsenal. Voor Emmanuel Adebayor stond deze wedstrijd met rood aangestipt aangezien de aanvaller in het tussenseizoen de Gunners moest verlaten. De Togolees liet zich echter in negatieve zin opmerken en schopte tijdens het duel op het hoofd van Robin van Persie. Voor die actie kreeg Adebayor drie duels schorsing.

 

“Ik heb spijt van mijn actie, absoluut. Het zijn dingen die je op een voetbalveld echt niet mag doen. Als iemand mij dit zou aandoen, dan zou het me irriteren en pijn doen”, zegt Adebayor aan The Evening Standard.

 

De spits wil het ook nog even hebben over zijn gedwongen vertrek bij Arsenal. “Arsène Wenger vertelde me dat ik een van de best betaalde spelers was en dat de club in het rood stond. Het zou beter zijn als ik zou vertrekken, zo werd me verteld. Ik vroeg nog: 'Is dit jouw keuze of die van de club?' Wenger zei toen: 'Iedereen staat achter het besluit'. Ik ben weggewerkt”, vindt Adebayor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties