Van Gaal: "Prijzen pas in april verdeeld"

Van Gaal: "Prijzen pas in april verdeeld"
Foto: © SC

Het draait momenteel vierkant bij Bayern München. Met de komst van Louis Van Gaal waren de verwachtingen hoog gespannen, maar de Nederlander kon die vooralsnog niet inlossen. De Bayerncoach vraagt iedereen om wat geduld.

Het gaat Bayern München niet echt voor de wind. De recordkampioen staat op dit ogenblik slechts achtste in de Bundesliga, op acht punten van de leiders Leverkusen en Hamburger SV. Bayern kon totnogtoe maar drie keer winnen, speelde evenveel keer gelijk en verloor twee duels.

 

“Ik heb in het verleden al getoond tot wat ik in staat ben bij andere clubs”, zegt Louis Van Gaal aan Sporza. “De fans, het bestuur en de media moeten vertrouwen hebben in mij. Als ik de nodige tijd krijg, dan ben ik tot grootse dingen in staat.”

 

Van Gaal zou Van Gaal niet zijn, mocht hij ook in moeilijke omstandigheden geen vertrouwen uitstralen. “De prijzen worden pas in april verdeeld, niet in oktober”, toont de Nederlander zich gerust in een goede afloop.

 

Bayern kan binnenkort weer een beroep doen op Luca Toni. De Italiaanse aanvaller is opnieuw fit na een achillespeesblessure en doet momenteel ritme op bij het tweede elftal. “Luca heeft veel vooruitgang geboekt”, zegt Van Gaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties