Heskey niet zeker van toekomst bij Aston Villa

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heskey niet zeker van toekomst bij Aston Villa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Heskey (foto) denkt eraan om zijn club Aston Villa in de winter te verlaten als er niet dringend iets aan zijn situatie veranderd. De bonkige aanvaller past niet in de plannen van Villa-manager Martin O'Neill.

Emile Heskey voelt dat zijn kansen op een deelname volgend jaar aan het WK danig zullen slinken als hij niet meer aan de bak komt bij Aston Villa. Van Engeland-bondscoach Fabio Capello krijgt hij nog altijd het vertrouwen, maar dat is ook niet eeuwig. Heskey stond zaterdag ook in de ploeg tijdens de met 1-0-verloren wedstrijd in Oekraïne als spitsbroeder van Wayne Rooney. de voormalige spits van Liverpool kwam in de vorige wintertransferperiode over van Wigan Athletic, maar een succes werd zijn verblijf in Villa Park dus nog niet.

"Of een transfer in januari een optie is? Ik ga er zeker over nadenken. Ik weet of ik naar het WK zal mogen als ik bij mijn club amper aan spelen toekom. De bondscoach heeft het er met mij nog niet echt over gehad. Van zodra het moment daar is, zal ik een beslissing nemen", verduidelijk Heskey in de krant The Guardian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties