Kicker noemt ex-Eredivisiespelers miskopen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Kicker noemt ex-Eredivisiespelers miskopen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Duitse weekblad Kicker is niet echt wild van de spelers die afgelopen zomer de Nederlandse Eredivisie hebben geruild voor een avontuur in de Bundesliga. Kicker noemt spelers als Danijel Pranjic (foto) ronduit miskopen.

Marcus Berg (Hamburg SV), Edson Braafheid en Danijel Pranjic (beiden Bayern München) worden door Kicker miskopen genoemd. Het Duitse weekblad is er nog lang niet van overtuigd dat deze spelers een meerwaarde kunnen betekenen voor de Bundesliga.

De enige Eredivisiespeler die zich wel uitstekend heeft aangepast, is Eljero Elia. De Nederlandse international kwam over van FC Twente en verdient nu zijn brood bij Hamburg. Dat heeft wellicht te maken met zijn erg technische speelstijl. Elia liet zelf al verstaan dat ze lyrisch worden in Duitsland als je een man uitspeelt.

Arjen Robben
maakte ook indruk tijdens zijn eerste weken bij Bayern. Hij krijgt evenveel sterren (4) achter zijn naam als Elia. Amper zes spelers kregen vijf sterren aangereikt onder wie de Fin Sami Hyppiä die overkwam van Liverpool naar Leverkusen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties