Koeman denkt niet aan opstappen bij AZ

Nico Wieme
| 0 reacties
Koeman denkt niet aan opstappen bij AZ
Foto: © SC

AZ zit in de (financiële) problemen na het zo goed als failissement van de DSB Bank. Toch denkt coach Ronald Koeman niet aan opstappen bij de Nederlandse kampioen.

Wil Ronald Koeman het afstappen bij AZ, nu de club betrokken is bij de financiële problemen van hoofdsponsor DSB Bank? "Totaal niet. Ik ben gelukkig hier, ik zit bij AZ op mijn plaats", zei de ex-Barçaspeler vrijdag aan ANP. Wat doet Koeman als AZ na Nieuwjaar noodgedwongen spelers moet verkopen? "Dat zien we dan wel weer. Het leed wat nu op het personeel van AZ en van DSB afkomt, is niet te vergelijken met de schade die wij als trainers en spelers eventueel oplopen."

"Wij staan daar toch wat anders in, ook al omdat we waarschijnlijk makkelijker aan een andere baan komen", is Koeman van oordeel. "Daarom wil ik verder nu niet praten over de mogelijke problemen die we later bij AZ kunnen tegenkomen."

Koeman heeft sinds afgelopen dinsdag geen contact meer gehad met (ex-)voorzitter Dirk Scheringa. Voor het huidige seizoen hoeft de voormalige Oranjespeler zich echter geen zorgen te maken. "De salarissen en de premies zijn bij AZ tot aan het einde van het seizoen in elk geval gegarandeerd. Dat is een zorg minder", aldus Koeman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties