Groep D: Chelsea op en over Atletico Madrid

Gert-Jan Weyters
| 1 reacties

Het Engelse Chelsea had geen partij aan Atletico Madrid. In een wedstrijd die nooit geen wedstrijd was werd het 4-0. Ook FC Porto doet een goeie zaak na winst tegen Nicosia.

Chelsea - Atletico Madrid: 4-0

Man van de match werd Salomon Kalou met twee doelpunten. Hij kwam net voor rust en net na de koffie tot scoren. Boegbeeld Lampard besliste in de 69ste minuut de wedstrijd.

Atletico Madrid kwam wel tot scoren, maar jammer genoeg voor de Spanjaarden in het verkeerde doel. Perea maakte in de slotfase een owngoal. Atletico blijft zo laatste in de groep met één punt.

FC Porto - APOEL Nicosia: 2-1

FC Porto zette tegen APOEL Nicosia een scheve situatie recht. Nicosia kwam na 22 minuten op voorsprong door een owngoal van Alvaro Pereira. Lang duurde het Cyprioots feestje niet. Hulk bracht tien minuten later de bordjes opnieuw in evenwicht.

Het was opnieuw Hulk die de match besliste met een goed genomen elfmeter net na rust. Ondanks een rode kaart van Gonzalez hield Porto stand en doet zo een gouden zaak in het klassement.