Janevski: "Partizan ruikt zijn kans tegen Club"

Nico Wieme
| 16 reacties
Janevski: "Partizan ruikt zijn kans tegen Club"
Foto: © SC

Cedomir Janevski blikt vooruit naar de Europa Leaguematch van Club Brugge tegen Partizan Belgrado. De Macedoniër voorspelt blauw-zwart geen makkelijke match, maar ziet toch mogelijkheden.

Als ex-coach van Club Brugge én Rode Ster Belgrado is Cedomir Janevski bijzonder goed geplaatst om zijn oordeel te vellen over de match tussen Club en Partizan Belgrado. Janevski was jarenlang aan blauw-zwart verbonden als speler, beloftecoach en trainer van de A-ploeg. Vorig jaar coachte hij het Servische Rode Ster Belgrado, dat de titel moest laten aan Partizan.

 

“Ik zet mijn geld op Club Brugge in”, opent Janevski in HNB. “Omdat het thuis speelt. Bij Partizan staat er achterin wel veel ervaring: Krstajic (ex-Schalke), Gavranic (ex-Dinamo Kiev) en ex-international Djordjevic. Als Club met lange ballen speelt, is het verloren tegen die bomen van verdedigers.”

 

“Maar wendbaar zijn ze niet en daar kan Club van profiteren. Hun spits Diarra mag je geen ruimte geven, want die zal in elk gat duiken. Hetzelfde geldt voor Moreira (ex-Standard, red.), de beste buitenlander van Servië. Hij is de draaischijf, gun hem geen vrijheid”, waarschuwt de Macedonische coach van het Cypriotische Enosis Neon Paralimni.

 

“Club moet ook opletten voor de stilstaande fases. Partizan heeft veel gestalte in de ploeg. De Serviërs zullen er alles aan doen om de nul die achter hun naam prijkt weg te werken. Uit Servische kranten blijkt toch dat ze hun kans ruiken om tegen Club nog iets te maken van die Europa League”, aldus nog Janevski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties