Jovanovic: "Slechts drie of vier spelers CL waard"

Jovanovic: "Slechts drie of vier spelers CL waard"
Foto: © SC

Milan Jovanovic was het eerste uur een constante gesel voor de Griekse verdedigers. Toch hekelde de Serviër de defensieve blunders van zijn medespelers waardoor Standard in extremis een punt in rook zag opgaan tegen Olympiakos.

“Twee identieke goals, twee keer op standaardfases”, vloekte Milan Jovanovic vlak na de match tegen de verzamelde pers. “Dat kan toch niet. Standard speelde een goede match. Maar twee keer zo’n fout, dat betaal je cash op dit niveau. Deze nederlaag geeft een zure nasmaak.”

 

“Jammer genoeg moet ik steeds hetzelfde liedje herhalen. We missen ervaring voor dit soort matchen. Een punt tegen Olympiakos was absoluut verdiend geweest. En met meer ervaring in deze ploeg was dat ook gelukt”, foeterde de Serviër.

 

“Is de volgende ronde nog mogelijk? Daar denk ik nog niet aan. Mijn mening doet er nu eigenlijk ook niet toe. Ik ben maar een speler. Ik stel de ploeg niet op en ik ben niet verantwoordelijk voor de transfers”, sneerde Jovanovic nog naar coach Laszlo Bölöni en het bestuur van Standard.

Tegenover de Griekse pers richtte 'Jova' zijn pijlen op zijn medespelers. "Bij ons zijn slechts drie of vier spelers het niveau van de Champions League waard", hoorde HNB Jovanovic zeggen tegen de Griekse journalisten. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties