Dilbeek pakt de punten bij Sint-Gillis-Waas

Gentil Dossche
| 0 reacties
Dilbeek pakt de punten bij Sint-Gillis-Waas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan de rust keek Sint-Gillis-Waas tegen een dubbele achterstand aan en dat bleek net iets teveel om alsnog een punt uit de brand te slepen.

De thuisploeg was al vroeg op achtervolgen aangewezen toen Van de Gucht een inworp onder de lat kopte. Reybrouck probeerde hetzelfde maar zijn kopbal werd van de lijn geveegd. Dilbeek opteerde voor de counter en dat loonde. De snelle Baes schoof het leder onder Renier in doel. Varewijck krulde een onrechtstreekse vrije trap rechtstreeks binnen maar het feestje werd afgeblazen.

Doelman Sulmon speelde zich na de rust in de kijker met een kattensprong op een kopbal van De Mol. Met nog een kwartier op de klok werden de bezoekers tot 10 herleid na een zware overtreding van Capidis. Bij een nieuwe bezoekende fout ging de bal op de stip en Raaymakers zorgde voor de aansluitingstreffer. In het ontstane tumult mocht ook Baert zich voortijdig gaan douchen. Een omhaal van Raaymakers in het slot werd door Sulmon op sublieme wijze onschadelijk gemaakt.

St-Gillis-Waas: Renier, De Koning (46’ Baert), De Mol, De Maeyer, Verstraeten, Varewijck, Straetman (70’ De Langhe), Baetens, Reybrouck (79’ Yannick Van Osselaer), Jim Van Osselaer, Raaymakers.

Dilbeek: Sulmon, Van Vlokhoeven, Houthuys, Vermeulen, Pauwels, Gille, Capidis, Van de Gucht, Baes (71’ Galeri), Laseure, Ganseman.

Doelpunten: 7’ Van de Gucht 0-1; 33’ Baes 0-2; 81’ Raaymakers 1-2.

Kaarten: Geel: De Koning, De Maeyer, Verstraeten, Varewijck, Vermeulen, Ganseman, Laseure. Rood: Capidis, Baert, Raaymakers (2x geel)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties