Ribéry moet naar de tandarts

Gert-Jan Weyters
| 3 reacties
Ribéry moet naar de tandarts
Foto: © SC

Franck Ribéry heeft Bayer München nog veel plezier kunnen bezorgen. De medische staf van de Rekordmeister denkt de oorzaak gevonden te hebben van al zijn blessures en sturen hem naar de tandarts.

Volgens de Beierse krant TZ heeft Bayern mogelijk een oplossing gevonden voor de fysieke problemen van Franck Ribéry. Die zou de Franse aanvaller hebben doorverwezen naar een tandarts.

"De oorzaak van ontstekingen ligt niet altijd op de plek waar die zich openbaren. Vaak ligt de ontstekingshaard compleet ergens anders, bijvoorbeeld in de kaak', zei Johann Lechner in TZ. De tandarts heeft al meer Bayern-spelers behandeld.

Meerdere spelers deden al beroep op een tandarts om hun medische problemen aan te pakken. Robin Van Persie liet zich opereren aan de wijsheidstanden op aanraden van Arsène Wenger. Volgens de Fransman kunnen tandproblemen de oorzaak zijn van spierblessures.

Ook in het vermaarde Milan-lab besteden de dokters veel aandacht aan de tanden. Zo ging de transfer van Aly Cissokho niet door wegens slechte tanden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties