Daerden: "Goor is onverslijtbaar"

De Nijs Michael
| 45 reacties
Daerden: "Goor is onverslijtbaar"
Foto: © SC

Germinal Beerschot kende een slechte competitiestart, maar na een onwaarschijnlijke inhaalrace staat de Antwerpse fusieclub nu derde. Trainer Jos Daerden wil echter niet alle pluimen op zijn hoed steken.

"Ik probeer de ploeg gewoon zo goed mogelijk klaar te stomen, maar uiteindelijk moeten de spelers het uivoeren", reageert de trainer na de 4-1-winst tegen Sint-Truiden. "Vandaag zetten we vanaf het begin druk naar voren, maar we lopen op een counter."
 
"Dat was een domper. Bovendien komen we vlak voor de rust goed weg, dat was een kantelmoment", beseft de oefenmeester. "Tijdens de rust heb ik gewoon gezegd dat we vanuit de organisatie moesten blijven spelen en dat het dan wel zou breken bij STVV."
 
"In de tweede helft ging het beter. We ontwikkelden nog meer druk naar voren en creëerden kansen. De 4-1 was het resultaat, mede door de rode kaarten, maar die dwing je ook af", aldus Daerden, die tevens een pluim op de hoed van Bart Goor stak, bij Sporza. "Hij is onverslijtbaar. Hij gaat altijd voorop, ook op training, en dan kunnen de anderen niet achterblijven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties