Eupen loopt in op Lierse

Anthony Van der Planken
| 42 reacties
Eupen loopt in op Lierse
Foto: © SC

Eupen heeft zaterdagavond een goede zaak gedaan. De Oostkantonners klopten Dender en komen zo op één punt van de leider.

Obradovic scoorde het enige doelpunt op het veld van Dender. Dat volstond voor een 0-1-zege. Lierse was dit weekend vrij en dus loopt Eupen drie punten in.

Nummer drie Bergen kon niet profiteren. Het liet zich thuis verrassen door Turnhout. Roussel bracht Bergen wel 1-0 voor, maar twee treffers van Noyen deden de partij kantelen.

De topper tussen KV Oostende en Waasland eindigde zoals ze begonnen was:  0-0. Beide teams blijven zo in de slipstream van de top.

Brussels hield tegen KVSK United in extremis de drie punten thuis. Na doelpunten van Veselinovic en Brouwers leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen, maar Lutula scoorde in het slot toch nog de 2-1.

Wetteren ging thuis verrassend onderuit tegen Boussou-Dour. Robail scoorde vanop de stip de enige goal van de avond.

Wie doelpunten wilde zien, moest bij Doornik - Tienen zijn. Daar werd in totaal zes keer gescoord. Voor Doornik mochten Cardon, Mouissi, Hagedooren en Slaiki vieren, voor de bezoekers Da Silva en Dufoor. Einduitslag 4-2 dus.

Het degradatieduel tussen Luik en Beveren eindigde in een gelijkspel. Luik leek lange tijd Beveren nog dieper in de put te duwen, maar een late goal van Bruzzese leverde de bezoekers toch een gelijkspel op. Nochtans stond Beveren toen al met tien man na rood voor Ceesay.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties