Lyon en Marseille spelen 5-5 gelijk

Anthony Van der Planken
| 24 reacties

Lyon en Marseille hebben in een onwaarschijnlijke topper 5-5 gelijk gespeeld. De laatste treffer viel in de absolute slotseconden.

Het openingskwartier was al meteen veelbelovend. Pjanic opende na nauwelijks drie minuten de score. Niet veel later zorgde Diara alweer voor de gelijkmaker, maar Govou stelde al gauw orde op zaken door de 2-1 binnen te knallen.

Lyon leek zo met een voorsprong te gaan rusten, maar Lloris dacht daar anders over. De doelman flaterde, waardoor Cheyrou de 2-2 kon scoren.

Dat brak Lyon zuur op, want Marseille liep na de pauze uit. Koné tekende al gauw voor de 2-3 en tien minuten voor tijd scoorde Brandao de schijnbaar beslissende 2-4. Toch was het nog niet gedaan. Nog geen minuut later nette Lisandro Lopez de aansluitingstreffer. Een handsbal van Heinze en de bijhorende penalty van Lisandro brachten de stand weer in evenwicht.

Lyon leek de drie punten zelfs nog thuis te gaan houden toen Bastos in de 89e minuut de 5-4 aantekende, maar een owngoal van Toulalan in de absolute slotseconden leverde Marseille toch nog een punt op.