Diakité overweegt klacht tegen zevenjarige

De Nijs Michael
| 52 reacties
Diakité overweegt klacht tegen zevenjarige
Foto: © SC

Moeskroen ging afgelopen weekend winnen bij KV Mechelen, maar toch houdt Mamadou Diakité een wrang gevoel over aan de partij. De bankzitter kreeg het aan de stok met een jonge thuisfan en overweegt zelfs een klacht.

Diakité kreeg het aan de stok met een zevenjarige fan van Malinwa. Het kind zou oerwoudgeluiden gemaakt hebben, waarna de speler van Moeskroen verhaal ging halen en geel kreeg van ref Flamand. De feiten dateren van zaterdag, maar de speler begrijpt er vandaag nog steeds niets van.

"Tijdens mijn opwarming begon plots een jong KV-supportertje 'oe-oe-oe' naar mij te roepen", vertelt de middenvelder aan HBvL. "Ik was stomverbaasd en ging naar die jongen toe om hem duidelijk te maken dat je zoiets niet doet. Daarop begonnen de volwassenen rondom hem mij te beledigden en apenbewegingen te maken."
 
"Ik heb zelfs geweend van teleurstelling", aldus Diakité. "Die jongen zag er nog geen tien jaar uit, later hoorde ik dat hij zeven is. Dat choqueerde mij enorm, waar zijn die ouders mee bezig? Ik overweeg om klacht in te dienen, maar het zou al een mooi signaal van KV Mechelen zijn als ze hun excuses aanbieden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties