Kanu (Anderlecht) scoort twee keer in oefenwedstrijd

Steurbaut Kersten
| 9 reacties

Anderlecht heeft vrijdag een oefenwedstrijd op het veld van derdeklasser Sottegem met 0-3 gewonnen. Kanu maakte na de rust twee doelpunten.

Paars-wit drukte Sottegem terug voor eigen doel, maar moest tot net voor rust wachten om de score te openen. Thomas Chatelle maakte op aangeven van Lucas Biglia de 0-1.

Kanu wrong in de eerste helft drie kansen de nek om. Na de rust was de Braziliaan, in de competitie doelpuntenloos, koelbloediger voor doel. Met een kopbal en een solo-actie zette hij de 0-3-eindstand op het scorebord.

Anderlecht: Schollen (46' Cordier), Ciza (46' Djellal), Rnic (73' Kone), Kruiswijk, Van Damme (62' Godeau), Biglia (46' Gillet), Kouyate, Chatelle, Reynaldo (73' Fernando), Diandy, Kanu (62' Baras)

Doelpunten: 44’ Chatelle 0-1, 52’ Kanu 0-2, 60’ Kanu 0-3