Tienen op zoek naar zege tegen Brussels

filip broos
| 1 reacties
Tienen op zoek naar zege tegen Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de nederlaag van vorige week op Doornik moet de suikerploeg dringend punten pakken wil men niet in de onderste regionen blijven plakken.

Na de 5e nederlaag van vorige week staat de suikerploeg op een weinig benijdenswaardige 16e plaats in het klassement. Met wedstrijden tegen Ronse en Luik in het vooruitzicht doet men er beter aan de 3 punten thuis te houden tegen Brussels.
In de laatste 4 wedstrijden kreeg de suikerploeg 13 goals om de oren, daarom wordt er teruggegrepen naar een ouwe getrouwe. Schuermans mag zijn plaats onder de lat innemen na 12 wedstrijden toezien op de bank. Zijn collega-keeper Van Impe moest zich  de voorbije weken meermaals omdraaine om de bal uit het net te vissen maar je kon hem al deze doelpunten niet aanrekenen,want verdedigen en aanvallen doe je met de hele ploeg.
Voor de wedstrijd van morgen kan trainer Nassen geen beroep doen op Haznadar(conditionele achterstand), Peeters( hamstrings) en Penga. Lichte twijfels omtrent DeSmet die sukkelt met de hamstrings. Triantafallidis en Kôse komen terug na schorsing en ziekte.

De kern: Schuermans, Vandeput, Vanhees, De Smet(?), Neven, Bogaerts, Vermast, De Silva, Degeling, Dufoor, Kôse, Belme, triantafallidis, Van Impe en Muees

FC Brussels staat in de subtop op een 6e plaats met 19 punten. Vorige week kon Brussels de 3 punten thuishouden door in blessuretijd te winnen tegen United.  Moest Brussels de 3 punten kunnen meebrengen uit de suikerstad dan doen de hoofdstedelingen een gouden zaak met het oog op de nacompetitie. Voor de wedstrijd van morgen kan trainer Dessy geen beroep doen op de langdurig gebleerden  Parker en Phiri. Ook smaakmaker en aanvaller Lutula zal er niet bijlopen morgen, hij zit een schorsing uit en kreeg een oproeping inde bus voor een interland met Congo.

De kern: Werner, Dirieux, Nizic, Heris, G. Cabeke, Juanma, Le Postellec, Nollevaux, Tohoua, Coppin, Veselinovic, Izgi, A. Cabeke, Turcan en X

De wedstrijd wordt zondagnamiddag aftrapt om 15u in het Bergéstadion en staat onder de leiding van de heer Saadouni
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties