Terry wil dat Chelsea zich gevoelig versterkt

De Nijs Michael
| 1 reacties
Terry wil dat Chelsea zich gevoelig versterkt
Foto: © SC

Chelsea mag tijdens de wintertransferperiode nieuwe spelers in huis halen, maar het is nog niet zeker of de Londense grootmacht volgende zomer aankopen mag doen. John Terry hoopt daarom dat de club deze winter een extra inspanning doet.

De FIFA gaf Chelsea eerder dit jaar een transferverbod omdat de transfer van Gaël Kakuta niet volgens de regels verlopen is. De Londense club ging in beroep bij het Zwitsers Sporttribunaal, maar dat beroep wordt pas in februari behandeld.

Chelsea mag tijdens de winter dus weldegelijk transfers doen, maar als de club ook in beroep veroordeeld wordt, zullen er tijdens de zomer geen inkomende transfers gerealiseerd kunnen worden. Bovendien zien The Blues in februari vier spelers naar de Africa Cup vertrekken.

"Ik weet zeker dat de club en de manager de mogelijkheden bekijken en goede gesprekken voeren met eigenaar Roman Abramovich", zegt John Terry in The Times. "We moeten realistisch zijn. Misschien krijgen we voor de zomer een transferverbod en mogelijk kunnen we daarna nog een transferperiode geen aankopen doen. De manager heeft veel ervaring en weet wat we nodig hebben."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties