Philippe Crols
| 10 reacties

Logan Bailly is nog geen haar veranderd. De doelman van Borussia Mönchengladbach zorgde afgelopen weekend opnieuw voor de nodige opwinding. Tijdens de laatste minuut van de match in Frankfurt deed hij zijn fans en coach bijzonder schrikken.

Borussia Mönchengladbach leidde met 1-2 op het veld van Eintracht Frankfurt toen de thuisploeg diep in blessuretijd een hoekschop mocht nemen. Logan Bailly (foto) plukte de hoekschop, maar wilde nog graag de 1-3 op het bord brengen.

Daarom rolde hij de bal snel voor zich uit en probeerde vervolgens vanaf de middellijn Karim Matmour te bereiken. Omdat collega-doelman Oka Nikolov ook mee was opgerukt bij de hoekschop, stond de speler van Gladbach echter buitenspel. Het bleef dus 1-2.

De beelden vindt u via onderstaande link. Tenzij u de hele samenvatting van de wedstrijd wil bekijken, spoelt u door naar minuut zes.