Topper Eupen - Antwerp onbeslist

Anthony Van der Planken
| 71 reacties
Topper Eupen - Antwerp onbeslist
Foto: © SC

De topper in tweede tussen Eupen en Antwerp is onbeslist geëindigd. Na 90 minuten stond een 1-1-uitslag op het bord. KVSK United en Tubeke profiteerden.

Antwerp had even zicht op de drie punten na de 0-1 van Vervaeke, maar op slag van rust stelde Mombongo-Dues gelijk. Leider Eupen kan zo morgen bijgehaald worden door Lierse, dat in de Borinage aan de slag moet.

KVSK United profiteerde met een 3-1-zege tegen Doornik. Ketting opende de score, Brouwers maakte er nog twee in het slotkwartier. Cardon scoorde onderweg tegen. Doornik eindigde trouwens met negen man na rode kaarten voor Mouissi en Desire.

Ook Tubeke deed met en 4-2-zege tegen Wetteren een goede zaak. Perbet was alweer goed voor een hattrick, De Munter scoorde de twee Wetterse goals.

Onderin deed Ronse een goede zaak dankzij een 1-2 zege op het veld van concurrent Beveren. Martens en De Broyer brachten Ronse 0-2 voor, Ceesays tegengoal in het slot kwam te laat.

RS Waasland – OH Leuven ten slotte werd 1-1, zowel in rode kaarten als in goals. De Araujo en Betremieux kregen rood, Kielo-Lezi en Debroux maakten de doelpunten. Die laatste scoorde trouwens vanop de stip in de absolute slotfase van de wedstrijd.

Gisteren eindigde KV Oostende - Dender al op een 2-2-gelijkspel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties