Koeman: "AZ zal topspelers moeten laten gaan"

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Koeman: "AZ zal topspelers moeten laten gaan"
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat AZ Alkmaar waarschijnlijk zijn status van Nederlandse topclub na een drietal jaar weer zal moeten afgeven. Door het faillissement van hoofdsponsor DSB Bank, zal de club een aantal van zijn beste spelers moeten laten gaan.

Ronald Koeman heeft bevestigd dat er één of twee topspelers de club zullen moeten verlaten want op dit ogenblik is er geen geld voor nieuwe investeringen. "Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat we snel weer een goede hoofdsponsor zullen hebben. Natuurlijk zal het wel anders zijn dan Dirk Scheringa die eigenlijk een echte suikeroom was, maar er blijven genoeg mogelijkheden", aldus de AZ-oefenmeester op Sport 1 United.

"We zullen misschien wel eerst één of twee topspelers moeten verkopen om ons vervolgens wat in de breedte te kunnen versterken", is Koeman duidelijk over de nakende transferperiode. De coach wil zelf ondanks de toch mindere resultaten dit seizoen niet stoppen. "Ik wil hier mijn contract uitdienen. Ik heb even genoeg van het buitenland na mijn ervaringen in Valencia. Ik heb wel geleerd nooit nooit te zeggen. Je weet niet wat er gaat komen", besluit Koeman. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties