Mertens: "Iedere trainer wil iemand als Kevin in de ploeg"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Mertens: "Iedere trainer wil iemand als Kevin in de ploeg"
Foto: © SC

Dries Mertens gaf zondag de belissende pass voor het eerste doelpunt van het seizoen van Kevin Vandenbergh. Het jonge talent van FC Utrecht is ervan overtuigd dat zijn landgenoot nog een belangrijke rol kan spelen.

Vandenbergh kreeg zondag tegen NAC Breda zijn eerste basisplaats. De 26-jarige spits bedankte voor het vertrouwen en brak de ban met de openingstreffer.

 

“Kevin is een spits die iedere trainer in zijn ploeg wil”, zegt Mertens aan de redactie van Voetbalkrant.com. “Het is een heel leuke jongen om mee samen te spelen. Hij begrijpt voetbal en hij heeft bewezen dat hij makkelijk scoort. Ook op training gaan de ballen er vlotjes in.”

Na een zwaar jaar bij Utrecht en een mindere uitleenbeurt aan Germinal Beerschot kende hij ook in het begin van het seizoen een moeilijke periode in Nederland. Door de pers werd hij al bijna volledig afgeschreven. 

Hij kon het niet waar maken als duurste transfer, werd er gezegd. Maar Kevin mag trots zijn. Hij is van ver terug gekomen en heeft bewezen dat hij mentaal wel sterk is.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties