De Keersmaecker: "Niet gelukkig met duobaan"

De Keersmaecker: "Niet gelukkig met duobaan"
Foto: © SC

Bondsvoorzitter François De Keersmaecker is niet gelukkig met een eventuele duobaan van bondscoach Dick Advocaat. De Nederlander kreeg een aanbod van AZ Alkmaar en lijkt geneigd daar op in te gaan.

Volgens François De Keersmaecker werd er over een mogelijke duobaan gesproken tijdens de contractbesprekingen met Dick Advocaat. "We hebben toen afgesproken dat we dat later zouden bespreken. Voor ons waren er twee criteria: het moest om een tijdelijke betrekking gaan, en die mocht zijn job als bondscoach niet bemoeilijken of in het gedrang brengen."

De bondsvoorzitter zelf is niet gelukkig met de mogelijke duobaan van Advocaat, toch blijft hij rustig en wil hij het correct spelen. "Op zo'n voorstel kunnen we op twee manieren reageren. Of we zeggen toe en vertrouwen elkaar, en we vertrouwen er ook op dat iedereen het correct speelt. Of we zeggen ogenblikkelijk neen, met het gevaar dat het goede contact tussen bond en bondscoach wordt verbroken. Maar natuurlijk zijn we niet bijzonder gelukkig. Het is niet dat ik sta te springen van vreugde." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties