AS Roma wil van Brazilianen af

Manuel Gonzalez
| 6 reacties
AS Roma wil van Brazilianen af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma wil tijdens de winterstop drie Braziliaanse spelers laten vertrekken. Op die manier hoopt het budget vrij te maken om enkele andere spelers (Toni?) aan te trekken.

Volgens de Italiaanse krant Il Corriere dello Sport wil Roma drie Braziliaanse spelers verkopen tijdens de wintermercato. Het gaat om verdediger Cicinho (foto), doelman Doni en aanvaller Julio Baptista. De Italiaanse club verkeert in financiële moeilijkheden en voorzitster Rossela Sensi wil op deze manier de loonmassa drukken. De drie spelers zouden gemiddeld twee miljoen euro per seizoen verdienen. De drie komen bovendien weinig in actie voor het eerste elftal en er zouden zich al voldoende clubs voor hen hebben gemeld. Doni was vorige jaren steevast de eerste doelman van de Romeinse club, maar verloor dit seizoen zijn plaats aan landgenoot Julio Sergio.

Het Engelse Portsmouth zou interesse hebben in Cicinho en Baptista, maar de twee spelers hebben al aangegeven geen zin te hebben in de strijd tegen de degradatie in de Premier League. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties