Groep F: Barça en Inter zonder problemen

Anthony Van der Planken
| 9 reacties
Groep F: Barça en Inter zonder problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona en Internazionale hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van de Champions League. Rubin Kazan moet vrede nemen met de Europa League.

Barcelona startte met de wetenschap dat een nederlaag met twee doelpunten verschil nog altijd kwalificatie zou opleveren, maar maakte het zich toch even moeilijk toen Artem Milevskiy heel vroeg de score mocht openen. De titelverdediger liet zich echter niet doen en knokte zich al gauw weer in de wedstrijd. Uiteindelijk scoorde Xavi de verdiende gelijkmaker op voorzet van Abidal. Vijf minuten voor het einde scoorde Lionel Messi zelfs nog de winnende goal.

Inter volgt Barça

Inter mocht thuis niet verliezen van Rubin Kazan, maar startte toch slecht aan de wedstrijd. De Italianen mochten blij zijn dat een bedrijvig Kazan de kansen miste. Uiteindelijk verloste Samuel Eto'o de Nerazzurri door op het halfuur de 1-0 binnen te leggen. Balotelli zorgde wat later voor de 2-0 en de zekere kwalificatie.

Inter mag zo samen met Barcelona naar de tweede ronde van de Champions League, Kazan moet vrede nemen met de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties